BORÇLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI VE ÖRTÜLÜ AF.


Son günlerde basında adalet bakanlıgına dayandırılarak kamu alacaklarına örtülü af iddiaları gündeme gelmektedir. Adı üzerinde kamu alacagıdır, bizleri yani çek magdurlarını bağlayan bir konu degildir. Özellikle adli para cezalarının yapılandırılması gibi bir gelişme yoktur. Çünkü apc 5941 sayılı çek yasası ile taahhüte baglanarak cezalar ertelenmiştir. bu nedenle ilk taksit olan 1/3 lük kısım cezaevlerinden tahliye olan bizler ve o anda taahhütte bulunan arkadaşlar için tarih 12 aydır. bu kadar yakın bir tarih var iken hükümet yeniden bir yapılandırmaya gitmez. bunun için hayale kapılmamaız gerekmektededir. Bizler için uygulama aynen devam etmektedir. bu haberlere dayanarak rehavete kapılmamamız gerekmektedir. bu ülkede insan yakan, adam öldüren gasp yapan affedilir, ama apc olan asla . ekonomik kaygılara dayanarak para için bizler feda edilmekteyiz. bizler için en yakın umut anayasa mahkemesidir. ama ne yazıkki burdanda lehimize bir karar çıkacagı umudumuz yoktur.yinede çıkmayan candan umut kesilmez. anayasa mahkemesi ve yeni infaz yasası için 5 yıllık ceza indirimi ve denetimli serbestlik üzerinde yogunlaşmalıyız. bu mercilere telefon, faks, mail ile bastırarak bunaltmalı ve kamuoyu oluşturarak gündemde kalmalıyız. çalışmaya hemen başlanmalı kaybedecek zaman kalmadı.


Saygı ve  selamlarımla.
SAMİ KAL 

2010/6 E. sayılı dosyaya ait CHP'nin 1.2.2010 tarihli dava dilekçesi

Telefon :0 312 463 73 00       -       0 312 463 73 00     
Faks : 0 312 463 74 00
E-posta : bilgi@anayasa.gov.tr
Adres : Ahlatlıbel Mahallesi İncek
Yolu Serpmeleri No:4 06890 Çankaya
Ankara/Türkiye
Çek mağduru arkadaşlar şu andaki tek umudumuz olan anayasa mahkemesi  size bildirdiğim bu adrese herkes elindeki imkanlar mukabilinde  müracaat etsin. telefon, faks, mail haydi arkadaşlar.

2 yorum:

  1. Adsız dedi ki...:

    Benim babamda çek mağduru iflas ettik şu an on ay oldu çek yasasıyla hapisten çıkalı ama yaş ellinin üstünde ticaretten başka iş bilmiyor borçları ödeyecek durumda yok ne yapacağız bilmiyorum hapis çözüm olsa yattıklarında borçları silinse öyle bi durumda yok bu ara tansiyon 21 den aşağı düşmüyor herkesten bu çek yasasındaki olumsuzlukların düzeltilmesi için yardım bekliyoruz teşekkürler

  1. Adsız dedi ki...:

    ARKADAŞLAR HERKES TELEVİYONLARRA SALDIRSIN.ARAYIP RÖPORTAJ TALEP EDİNBEN PAZARTESİ GÜNÜ NEŞTER,DEŞİFRE Yİ ARAYACAĞIM ÇEK MAĞDURLARI İLE İLGİLİ PROGRAM TALEP EDECEĞİM HAYDİ SİZLERDE İMKANINIZ ÇERÇEVESİNDE TV.LERİ ARAYIN,CUMA GÜNÜ TGRT HABER CANLI YAYINA ARKADAŞIMI EVİNDEN ALIP EVİNE BIRAKTILAR CANLI YAYINDA YAYINLANDI DUYURULUR.BEN EKRANA ÇIKABİLİRİM DİYELER İSTANBULDA OTURANLAR LÜTFEN BANA ULAŞIN BERABER ORGANİZE OLALIM.

Yorum Gönder

“Hiç kimse yalnızca borcundan dolayı özgürlüğünden yoksun bırakılamaz’’

 
Karşılıksız çek mağdurları © 2010 | ByNcdt